Lähiöidentiteetti – Jenni Pääskysaaren tarina Korsosta

Jenni Pääskysaaren lapsuuden lähiö näytti siltä, kuin jättiläisen taskusta olisi pudonnut kasa palikoita metsän keskelle. Miksi kirjasto oli nykyiselle median sekatyöläiselle tärkeä jo pienenä, ja millainen urheilutausta häneltä löytyy? Korso rosoineen ja tunnelmineen välittyy 1970- ja 80-luvun puhelinkopeista, hiekkalaatikoista ja nuorison hengailupaikoista. 

Äänigallup-osiosta tulee Jennille nostalginen fiilis. 

Vantaan kaupunginmuseon tuottaman kahdeksanosaisen Lähiö-podcastin juontavat Siiriliina ”Sikke” Kantola ja Niilo Helminen. Toteutuksesta vastaa Designer Helsinki, joka on luonut myös podin visuaalisen ilmeen.

Löydät Lähiö-podcastin myös Spotifysta ja Applesta.

Jenni Pääskysaaren ja Mielen maantiede -kirjan esittely Otavan nettisivulla.

*

Seuraava jakso: Vaskivuoresta maailmankartalle – taide osana opintoja

*