Miten sulla menee? Kuinka Vantaalla jaksetaan?

Ria Hakulisen ja Juho Outavaaran työiltoihin mahtuu usein raffeja tarinoita mutta myös hyväntuulisia kohtaamisia. He työskentelevät Nuorisotyö raiteilla -hankkeessa, joka on Vantaan, Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Järvenpään ja Kirkkonummen yhteinen. Nuorisotyöntekijöitä löytää kadulta, mutta mistä muualta nuori voi etsiä apua? Miten korona-aika on vaikuttanut nuorten elämään?  

Viimeisestä äänigallup-osiosta tulee nuorisotyöntekijöiden välinen tiukka skaba. 

Vantaan kaupunginmuseon tuottaman kahdeksanosaisen Lähiö-podcastin juontavat Siiriliina ”Sikke” Kantola ja Niilo Helminen. Toteutuksesta vastaa Designer Helsinki, joka on luonut myös podin visuaalisen ilmeen.

Löydät Lähiö-podcastin myös Spotifysta ja Applesta.

Tutustu Nuorisotyö raiteilla -hankkeeseen Vantaan kaupungin sivulla.

*