Mitä sä kelaat Vantaasta?

Lähiö-podcastin historian ensimmäiseksi vieraaksi saapuu stand up -koomikko Ali Jahangiri. Hänet tunnetaan räväkkänä sanankäyttäjänä, mutta löytyykö läppien taustalta iän tuomaa viisautta? Mistä Jahangirin Vantaa-rakkaus kumpuaa? Entä mitä tapahtuu, kun Hakunila ja Myyrmäki kohtaavat, ja millaisen mausteen soppaan heittää Lahti?

Äänigallup-osion inspiroimana Ali lähettää terveiset myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multalalle.

Vantaan kaupunginmuseon tuottaman kahdeksanosaisen Lähiö-podcastin juontavat Siiriliina ”Sikke” Kantola ja Niilo Helminen. Toteutuksesta vastaa Designer Helsinki, joka on luonut myös podin visuaalisen ilmeen.

Löydät Lähiö-podcastin myös Spotifysta ja Applesta.

Tutustu Ali Jahangirin nettisivuihin.

*

Seuraava jakso: MolyBros ja Myrtsi – tarina tubettajakaksikon takaa

*