Teaser

Onko Vantaa maineensa veroinen? Tätä kiperää kysymystä pohtivat Siiriliina ”Sikke” Kantola ja Niilo Helminen Vantaan kaupunginmuseon kahdeksanosaisessa Lähiö-podcastissa. 

Sikke ja Niilo sukeltavat vantaalaisuuden ytimeen ja keskustelevat ajankohtaisten vieraiden kanssa esimerkiksi lähiöidentiteetistä ja siitä, onko nuorilla vaikutusvaltaa Vantaalla. Onko Korso pahan maineensa veroinen vai liplattaako Ankkalammen vesissä rakkauden virta?

Podcastissa vieraina ovat mm. Ali Jahangiri, Jenni Pääskysaari ja tubettajakaksikko Molybros. Ja hei, eka jakso julkaistaan jo 9.4.2021! 

Podcastin on tuottanut Vantaan kaupunginmuseo ja toteuttanut Designer Helsinki, joka on luonut myös podin visuaalisen ilmeen. 

Löydät Lähiö-podcastin myös Spotifysta ja Applesta.

Tekstiversio

Podcastissa puhuvat Siiriliina "Sikke" Kantola [SK] ja Niilo Helminen [NH]. 
SK: Mä oon Sikke
NH: ja mä oon Niilo
SK: ja sä kuuntelet Lähiö-podcastia.
NH: Seuraavan kahdeksan jakson aikana me tullaan selvittää, onko Vantaa todella maineensa veroinen ja mitkä on kiinnostavimmat ilmiöt ja tyypit Vantaalla just nyt.
SK: Me tullaan käymään Vantaan eri lähiöissä ja juttelemaan meidän mielenkiintoisten vieraiden kanssa esimerkiks heidän Vantaa-identiteetistä.
NH: Me tullaan jutteleen katutaiteesta, siitä, onks nuorilla mahdollisuus vaikuttaa, ja me päästään myös kuulemaan, millasta on ollu elää ja kasvaa Vantaa Korsossa.
SK: Onks Korso todella pahan maineensa veroinen vai liplattaako Ankkalammen vesissä rakkauden virta.
NH: Käy ottaa haltuun Vantaan kaupunginmuseo Instagramista, niin pysyt perillä tulevista jaksoista.
SK ja NH: Moikkaaa!!! [naurua]