Mis sä oot duunis? Ina Mikkolan vinkit työnhakuun

Vantaalaiskallioilta näkee kauas. Sen huomasi Hakkilassa kasvanut toimittaja Ina Mikkola jo nuorena. Hänet tunnetaan myös kirjailijana, ohjaajana, juontajana ja dj:nä. Mutta mikä oli Inan eka työpaikka? Millaisia haasteita nuoret kohtaavat työelämässä? Entä mitkä ovat Inan 3 parasta vinkkiä työnhakuun?

Lopuksi selviää, ratkaiseeko Ina äänigallup-osion tähän mennessä haastavimman äänen.

Vantaan kaupunginmuseon tuottaman kahdeksanosaisen Lähiö-podcastin juontavat Siiriliina ”Sikke” Kantola ja Niilo Helminen. Toteutuksesta vastaa Designer Helsinki, joka on luonut myös podin visuaalisen ilmeen.

Löydät Lähiö-podcastin myös Spotifysta ja Applesta.

Ina Mikkolan Tilipäivä -ohjelma Yle Areenassa

*

Seuraava jakso: Lähiöidentiteetti – Jenni Pääskysaaren tarina Korsosta

*